Technika
Növeld az okostelefonod, tableted tárhelyét!
2014-03-12
Kingston DataTraveler microDuo meghajtóval
Az androidos okostelefonok és tabletek tárhelyét növelhetjük meg a Kingston DataTraveler microDuo meghajtóval.Kiváló megoldás, ha nagy méretű fájlokat kell tárolnunk, vagy például utazáshoz, amikor zenéket hallgatnánk vagy filmet néznénk.
 
A tárhely a legkevesebb, akármilyen jó eszközt is vásároltunk, ez hamar kiderül. Több megoldás létezik a tárhely bővítésére, például a memóriakártya. Vannak készülékek, amelyeknek nincs kártyaolvasójuk, vagy a kártya más nélkülözhetetlen adatokkal van tele.
  
Ezekre a helyzetekre nyújt orvosságot a Kingston DataTraveler kombinált USB- és microUSB flash meghajtó, amivel az AndroidT operációs rendszerű okostelefonok vagy tabletek kaphatnak extra tárolókapacitást.
 
 
 
A DataTraveler microDuo az eszköz microUSB portjához csatlakoztatva akár 64 GB plusz tárhelyet ad a szűkös belső kapacitáshoz. Átfordítva a csatlakozót, hagyományos USB 2.0 porthoz csatlakoztathatjuk a Duo-t, például a PC-hez és már indulhat is a fájl csere-bere.
 
Az apró meghajtó bármely USB On-The-Go típusú porttal használható, egy USB kártyaolvasó nélkül is megoldja a számítógép és a telefon, vagy tablet közötti fájlátvitelt. A rögzített nagy felbontású fényképeink vagy videóink egy pendrive használatához hasonló egyszerűséggel letölthetők az eszközről, felszabadítva az értékes tárhelyet és biztonságba helyezhetők a PC-n vagy a laptopon.
  
A DataTraveler Duo biztonsági mentésként is használható, ami a hordozható készülékek esetében még fokozottabban szükséges, mint a fix helyhez kötött társaik esetében. Utazáskor pedig magunkkal vihetünk egy egész zene- vagy filmgyűjteményt az útra anélkül, hogy a leendő fotók elől vennénk el a tárhelyet a készülékünkben.
 
 

 
Heti kód:140910, a meghajtóért szeptember 21 éjfélig játszhatsz, katt !
 
Az elegáns burkolatú, beépített kulcskarikával ellátott flash meghajtó 8 GB, 16 GB, 32 GB és 64 GB kapacitással érhető el. A Kingston DataTraveler microDuo az alábbi eszközökkel biztosan kompatibilis.
 

Forrás:novashop.hu 

További képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
© 2010 miskolciharsona.hu