Sport
Magyar Nagydíj
A dobogósok nyilatkozatai
A győztes Sebastian Vettel, a Ferrari csapat német pilótája (k), a második helyezett orosz Danyiil Kvjat (b) és a harmadik helyen végzett ausztrál Daniel Ricciardo, a Red Bull csapat versenyzői a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság 30. Magyar Nagydíjának eredményhirdetésén a mogyoródi Hungaroringen 2015. július 26-án. MTI Fotó: Marjai János

 
    Budapest, 2015. július 26., vasárnap (MTI) - A vasárnapi 30. Forma-1-es Magyar Nagydíjon dobogós pilóták mindannyian megemlékeztek a múlt héten elhunyt Jules Bianchiról.
 
 
    Sebastian Vettel:
    "Nehéz hetünk volt, ez a verseny elsősorban Jules Bianchi emlékéről és neki, illetve a családjának szól. Mindannyian tudtuk, hogy előbb-utóbb a Ferrari-család tagja lesz, ezért az elvesztése számunkra még nehezebben feldolgozható. Maga a futam a remek rajt után jól alakult, ha megnézzük, mennyi gondunk volt a pénteki napon, akkor hatalmas köszönet jár a csapatnak, hogy kemény munkával lehetővé tette, hogy győzzünk."
 
    Danyiil Kvjat:
    "Fantasztikus, hogy pályafutásom során először dobogóra állhattam, de az elmúlt hét és azt gondolom, hogy maga a Magyar Nagydíj is Jules Bianchiról, valamint az ő emlékéről szólt."
 
    Daniel Ricciardo:
    "Őrült verseny volt ez, már az első kanyarban összementem valakivel, később pedig Lewisszal és Nicóval is ütköztünk. Ez a dobogós helyezés felér egy győzelemmel, mert hosszú és nehéz szezonunk van. Az eredményemet Jules emlékének ajánlom, s az elmúlt egy hét szomorúsága után megpróbálok most a pozitívumokra koncentrálni."
 
 
Forrás:MTI 2015. július 26., vasárnap 16:57 

További képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
© 2010 miskolciharsona.hu