Aktuális
Koronavírus - DK
A kormány az oltást is alárendelte az EU-ellenes kampányának!
A Demokratikus Koalíció (DK) szerint a kormány a koronavírus-járvány elleni oltást is pártpolitikai célokra használja és azt is alárendelte saját EU-ellenes kampányának - mondta az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese vasárnap, a Facebookon közvetített sajtótájékoztatón.

 
    Arató Gergely közölte, a kabinet elismerte, hogy szándékosan nem kötötték le a Magyarországnak járó uniós vakcinák egyikét, a Modernát, mivel a Pfizer-BioNTech kedvezőbb szállítási feltételeket és árat tudott biztosítani.
    A DK elképesztő felelőtlenségnek tartja, hogy a kormány nem rendelt megfelelő mennyiségű biztonságos, az uniós gyógyszerügynökség által bevizsgált vakcinát, arra hivatkozva, hogy az túl drága, miközben kétszer akkora áron vásárolt kínai oltóanyagot - fejtette ki Arató Gergely.
    Az ellenzéki politikus úgy fogalmazott, "most már világos, hogy a kormánynak nem számít a magyar emberek egészsége", csak az, hogy "brüsszelezhessen". "Ez olyan aljasság, amilyenre hosszú ideje nem volt példa a történelemben" - tette hozzá Arató Gergely.
 
 
 
Forrás:MTI 2021. február 28., vasárnap 12:46 

További képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
© 2010 miskolciharsona.hu