Aktuális
Jobbik-EFOTT
A lakhatási káosz felszámolásának előfeltétele a kormányváltás!
A Jobbik azt ígéri, hogy egy kormányváltás után bérlakásépítéssel, lakhatási támogatással és lakbértámogatással segíti majd a fiatalokat - mondta Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke, pénteki online sajtótájékoztatóján.
 

 
    Az ellenzéki országgyűlési képviselő az EFOTT-ról, a Jobbik sátrából jelentkezett be. Hangsúlyozta, azért vesznek részt a rendezvényen, hogy ezzel is jelezzék fiataloknak: "nem kell abba a depresszióba szorulni, amit a Fidesz-KDNP csinál Magyarországon", és nem kell kényszerből elhagyni az országot, mert van egy jobboldali ellenzéki párt, amelynek "piacképes ajánlata van arra, hogy megmentse a magyar jövőt".
    Elmondta: a Jobbik elsősorban a lakhatási gondok megoldásával segítene a fiataloknak. Azt ígérte: a Jobbik "szépen lassan" emelné az átlagos bérszínvonalat, és megfizethető bérlakást biztosítana mindenki számára, de azoknak is megkönnyítené a helyzetét, akik saját tulajdonba szeretnének költözni.    
    Z. Kárpát Dániel szerint, ha jövőre feláll egy "nemzeti egységkormány", akkor a bérlakásépítési-, a lakhatási támogatási- és lakbértámogatási csomagot akár három nap alatt keresztül tudják vinni az Országgyűlésben.
    Hangsúlyozta: a lakhatási káosz felszámolásának előfeltétele a kormányváltás, a kormányváltásnak pedig előfeltétele a sikeres előválasztás, ezért az EFOTT-on is minden fiatalt arra fog kérni, hogy vegyen részt az előválasztáson, támogassa a Jobbik, illetve az ellenzék jelöltjeit.
    "Mi a magyar fiatalok számára olyan jövőképet szeretnénk felvázolni, ahol nem kisemmizett bankhitelesek lesznek, és nem alacsony bérért robotoló emberek a futószalag mellett, hanem olyanok, akik a szülőföldjükön tudnak boldogulni" - fogalmazott a Jobbik országgyűlési képviselője.
 
 
 
Forrás:MTI 2021. augusztus 13., péntek 15:48
 
 

További képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
© 2010 miskolciharsona.hu