Kultur
Ajándékozzon könyvet karácsonyra!
Megjelent Ocsenás Gábor két új izgalmas kötete.
A párizsi lány
Szeretettel köszöntelek az új könyvem kézbevétele alkalmából. Pörgesd meg a lapjait, szívd be az illatát, és máris megtudod, hogy érdemes-e ezt választanod a tengernyi kínálatból. Ha beleolvasol, rögtön észreveszed, hogy egy sokoldalú, nagyon is szokatlan kötetet vettél le a polcról. Válogathatsz kedvedre a rövidebb és a hosszabb írások között.

 
A novellák az elbeszélések a krimi, az ezoterika, az erotika, a szex világába kalauzolnak, kutatva a férfi és a nő kapcsolatának mélységeit.
 
A történetek, a fikciók, a szerelem, a szeretet ösvényén barangolva, sok esetben eljutnak arra a pontra, ahol az igazság a hamissággal ütközik. Az irások fűszerei pedig a humor, a józanság, az életigenlés a becsület, az emberi értékek. Az erotika a szex pedig olyan adalékanyagok, mely reményeim szerint élménnyé formálták a kötetet.
 
Barry Yourgrau Sexegypercesek könyve számomra csodálatos szűrrealista történetei olyan mértékben hatottak rám, hogy néhány írásomban biztosan megjelenik a hatása, szellemisége. Remélem, e varázslatos világ is elnyeri a tetszésüket.
 
A könyv Párhuzamos történetek című részében Illés Adrienn szerzőtársam megírta női szemszögből a történeteim másik oldalát! Ezek novella válogatások, az Évák című 2012-ben megjelent könyvünkből. A Dobj Egy Hatost című könyvemből is válogattam pár,(2007-ben jelent meg) a témához kapcsolódó novellát. A friss és régebbi írások sokszínűségé, változatossága reményeim szerint felhőtlen kikapcsolódást, jó szórakozást garantál minden kedves olvasó számára.
 
Írta: Ocsenás Gábor
Megjelenés: 2021.12. 06.
Kartonált, fóliával védett borító
A/5 méret, 256 oldal / Ár: 2.980 Ft
A kiszállítás ingyenes!
Akciós ár: 2.500 Ft/db
 
Ezer nyáron át

Ha azt kérdezné, hogy miről szólnak, milyen témákat érintenek a kötetbe válogatott verseim, szerintem beleizzadnék a válaszba. Rövid válaszomban azonban biztosan elmondanám, hogy a száz versbe bele van sűrítve a gondolatvilágom, érzéseim, az élet nagy és egészen pici dolgait megfejteni kívánó énem, habitusom, világlátásom. A versekben szavaimmal úgy próbálom lefényképezni a pillanatot, hogy az gondolatokat ébresszen és élményt jelentsen. Legalábbis ez volt a szándék.
 
Kedves Olvasó!
 
Száz vers nem kevés! Megírni sem, de figyelmesen elolvasni is szép teljesítmény. Ha megteszi, biztosan talál a kötetben olyan kedvenc verseket, melyek további gondolatokat ébresztenek, elgondolkodtatnak, vagy csak egyszerűen mosolyra fakasztanak.
 
A versek szabad versek, melyekben megkötések nélkül szabadon száguldok. Reményeim szerint sokan velem tartanak.
 
Szeretettel ajánlom a kötetet figyelmükbe!
 
Írta: Ocsenás Gábor
Megjelenés: 2021. november
Kartonált, fóliával védett borító
B/5 méret, 162 oldal / Ár: 2.480 Ft
A kiszállítás ingyenes!
Akciós ár: 1.800 Ft/db
 
 
KAPCSOLAT / RENDELÉS
Kérjük rendelési igényüket a lent megadott email címen adják le.
 
Ocsenás Gábor
+36 20 9 440 155
eximp1991@gmail.com
 
Ocsenás Tamás
+36 20 9 828 959
eximp1991@gmail.com
 
 

További képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
© 2010 miskolciharsona.hu